Kovaa osaamista pehmein arvoin

BearIT on vuonna 2013 perustettu ohjelmistoyritys, jossa työskentelee kolmisenkymmentä osaajaa. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä ja Tampereella. Haluamme luoda IT-alalle kestävää kasvua kouluttamalla uusia osaajia, sekä luomalla uudenlaisia työllisyyttä kehittäviä digitaalisia ratkaisuja. BearIT:llä ihminen on aina keskiössä. Luotamme työntekijöihimme ja olemme toistemme tukena. Yrityksessessämme ilmapiiri on avoin ja osallistava.

Arvopohja

Arvomme ovat asiantuntijuus ja työllistyminen. Meille ne tarkoittavat jokaisen oman osaamisen arvostamista, vapautta työn tekemiseen sekä kestävän kasvun luomista. Pidämme huolta työntekijöistämme mm. kattavin työterveyspalveluin.

Luottamus

Tekemiselle on olemassa raamit ja tavoitteet, mutta jokaisella on vapaus tehdä työnsä parhaaksi katsomallaan tavalla. Työntekijöillämme on työhönsä tarvittava osaaminen, ja aina on mahdollista myös saada tukea.

Yhteisöllisyys

Olemme tiiviissä vuorovaikutuksessa toistemme kanssa, ja edistämme asioita yhdessä. Henkilöstökyselymme mukaan työntekijämme tuntevat kuuluvansa työporukkaan (4,39/5), ja sosiaalista vuorovaikutusta työpaikallamme pidetään rakentavana (4,44/5).

Osaamisen kehittäminen

Panostamme osaamisemme kehittämiseen ja tuemme yksilöllistä kehittymistä. Kokeilemme uudenlaisia ratkaisuja, ja annamme mahdollisuuksia laajentaa omaa osaamista.

Työskentely BearIT:llä

Hurjan hyvä kaksikko – Tampereen myynti- ja asiakkuustiimimme esittäytyy

Roope ja Anni aloittivat vuoden alussa BearIT:llä myynnin ja asiakkuuksien parissa. Lyhyessä ajassa he ovat tuoneet mukanaan paljon raikkaita ajatuksia ja kertovat nyt kokemuksistaan BearIT:llä työskentelystä.

Asiantuntijuus on uusien näkökulmien löytämistä – ja jatkuvaa uuden opettelua

BearIT:llä frontendin parissa työskentelevä Ari Reen pohtii, mitä asiantuntijuus on ja mitä asiantuntijalta vaaditaan.

”Oli mahtavaa huomata, miten hyvä yhteishenki BearIT:llä on”

Neea Metsola suoritti opintoihinsa kuuluvan harjoittelujakson BearIT:llä. Lue Neean kokemuksia meillä työskentelystä.

Värit työkaluna ja inspiraation lähteenä – suunnittelu lähtee teemasta

BearIT:llä UI-suunnittelijana ja graafikkona työskentelevä Mikko on myös itseoppinut valokuvaaja.

“Ohjelmoidessa mä voin tehdä mitä vain”

Ismo Torvinen tutustui ohjelmointiin ensimmäisen kerran vuonna 2011 taiteen parissa: hänellä oli alun perin yksi teos, jonka hän suunnitteli työstävänsä ohjelmoinnin keinoin.

Tekoäly ja koneoppiminen ovat käsitteinä väärinymmärrettyjä ja siksi väärinkäytettyjä

Data Scientistina työskentelevä Juho Arjoranta pohtii tekoälyn semantiikkaa.

Juttele meidän kanssa!